2014. március 24., hétfő

A Sharks Ladies is az algát választotta - "Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg van"

Az algáról, mint növényről, már mindenki hallott, és a szépségiparon keresztül ismerkedhetett is vele. Kevésbé elterjedt, viszont annál hasznosabb tulajdonságai az egészség területén bontakoznak ki. És hogy mennyi jó hatással rendelkezik? Azt az International Vice Prezident National Founder a PAC 10 tagjától, Pék László Ferenctől hallgathattuk meg.



Étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. Káros hatása nincsen, hiszen kizárólag természetes anyagokról beszélünk. Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rákmegelőzésben, az inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében.



Ami az előadást még színesebbé tette számunkra az volt, hogy Pék László Ferenc saját tapasztalatait megismerhettük, illetve egy volt rákos beteg mesélt nekünk, hogyan segítette őt át az alga a nehéz időszakon. Mára teljesen egészségesek, de az algáról nem mondanak le többé!



Akiben még ezek után is kételyek maradtak, az alábbi oldalon még bővebben olvashat „Földünk talán legértékesebb tápláléká”-ról: http://magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/egeszseg-gyogyitas/gyogynovenyek/item/3665-a-spirulina-alg%C3%A1r%C3%B3l 



Az előadás során az alga mellett a BYAS termékeivel is jobban megismerkedhettünk. Köztudott, hogy a test hyaluronsav termelése 25 éves kortól csökkenni kezd. Idősebb korban ez a bőr rugalmasságának elvesztésében, illetve a nedvességtároló kapacitásának csökkenésében nyilvánul meg. A forradalmi Bionic Lifter mélyebbre juttatja a hyaluront a hagyományos ránctalanító krémeknél, így az eredmény is hatásosabb. Az készülék egyszerű használatának és látványos eredményének köszönhetően egyre többen döntenek mellette a krémekkel szemben. Hiszen ki ne szeretne 10 perc alatt 10 évet fiatalodni?! (még én is kipróbáltam;))



Hamarosan itt a verseny szezon, ami plusz edzésekkel és rengeteg megerőltetéssel jár. Szeretnénk formában lenni, így a KINETO-t választottuk. Vitaminokkal dúsított koffein tartalmú citrus ízesítésű italkoncentrátum. A Kineto speciálisan kifejlesztett termék, mely segít az erőnlét megtartásában.



Én személy szerint soha sem rajongtam sem a cukros energiaitalokért, sem a kávéért. A Kinetot viszont szívesen iszom, hiszen nem csak finom gyümölcs ízű, hanem ráadásul cukormentes is! Finom és egészséges, a lehető legjobb párosítás!:))



A Wellstar Győr facebook oldalán folyamatosan friss információkat olvashattok a cikkben említettekről, sőt elérhetőséget is találtok, amennyiben szeretnétek Ti is a részese lenni egy családnak, ahol az egészség dominál!

"Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni."                                                    /Manfred Kets De Vries/







1 megjegyzés:

  1. Ez zseniális összefoglaló... Őszintén gratulálok minden résztvevőnek! :)

    VálaszTörlés