2013. május 14., kedd

Készülnek a portfóliók a pompomlányokról!

Nemrég 3 cheerleaders is kamera elé állt a napokban. Ez már nem az első fotózás volt, hiszen a shark's ladies tagjai folyamatosan vehetnek részt fotózásokon. Ezek a képek hozzá tartoznak a tánccsapat népszerűsítéséhez. Természetesen, mindannyian örömmel pózolunk a kamera előtt, az ilyen fotózások mindig nagyon jó hangulatban telnek, kicsit mindenki bele tud kóstolni a modellkedésbe. Persze vannak köztünk tapasztaltabb modellek is, így tudunk segíteni egymásnak, hogy a képen jól mutassunk. Állandó fotósunk Csőre Balázs, aki a Dunai Regattára is elkísért minket, és ottlétünk minden pillanatát igyekezett megörökíteni.  Ezen a hétvégén viszont Németh András készített a csapat néhány tagjáról fotósorozatot. Nagyon elégedettek vagyunk a képekkel, fotósunk igazán tehetségesnek minősült. Ezúton is köszönjük neki!
 Íme néhány mű a sok közül:






Modellek:Sharks Petronella
Sharks Dóri
Sharks Mirtill - csapatunk legújabb tagja

A legközelebbi fotózás szintén Győrben lesz, ezáltal szeretnénk Győr városra is felhívni a figyelmet, hiszen ez a Shark's Ladies otthona. 
Hamarosan érkeznek a képek a csapat egy másik tagjáról, Sharks Fafáról, aki már tapasztalt modellnek mondható a lányok között.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése