2013. szeptember 3., kedd

Fellépés a győri E.ON Családi Foci és Sportnapon

2013. augusztus 31-én a Sharks Ladies egy nagyszabású rendezvényen, az E.ON Családi Foci és Sportnapon mutathatta meg magát.


Nagy örömünkre szolgált, hogy Győrben is lehetőségünk adódott egy fellépésre.


Nem sokkal a Sharks Ladies edzőtábora után újabb edzések ékelődtek be napirendünkbe. Augusztus közepétől szinte minden nap kemény edzésen vettünk részt, hogy a fellépésen maximális teljesítményt nyújtsunk. Reméljük, hogy a kedves közönség számára is élmény volt a műsorunk!


Összesen három számot vittünk színpadra, amit Sharks Eszti vezénylésével egy kisebb Cheerleader koreográfia betanítása követett.


Az első táncot most mutattunk meg először a közönségnek, ez nem rég készült el. Különlegessége, hogy ehhez a számhoz kelléket is használtunk, hiszen egy vörös kendő alól bújtunk elő, mint "tűzről pattant szikrák".


A következő szám, mindenki kedvence, a Burlesque volt, és ezt követte 2013 első nagy sikerű Sharks Ladies száma, a Burn it. Ezen a fellépésen az "A" csapat 12 tagja mutathatta meg magát együtt!


Ami ezt a rendezvényt különlegessé tette, hogy a közönségnek betaníthattunk egy cheerleader számot. Köszönjük Sharks Esztinek, hogy elvállalta a tanítás feladatát, köszönjük, hogy ilyen sokan beálltatok a közönségből és a szervezőknek is köszönjük a meghívást!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése