2013. december 10., kedd

Felkészülés az első versenyünkre I.

A verseny előtti időszakban nagyon keményen vettük az edzéseket.


A szinte mindennapi táncos edzések mellé egy kondicionáló edzés is bekerült a naptárba. A felkészülésben személyi edzőnk, Omega volt a segítségünkre.


Péntekenként 16 órától 18 óráig az Apor konditermében, illetve futópályáján töltöttük a délutánunkat. Mindig a futással kezdtünk, ami általában 20 percig tartott. A 20 percben volt kocogás, sprint, sőt párokban még egymással a hátunkon is futottunk.



 Levezetésként visszasétáltunk a terembe, ahová Omega minden hétre egy új edzés tervet állított össze nekünk. A kotta többnyire tíz feladatot tartalmazott, amiken párokban kellett végighaladnunk. Omega megmutatott minden gyakorlatot, hogyan kell helyesen végezni őket. 


Mivel a konditeremben sajnos nincs tükör, míg a pár egyik fele dolgozott, a másik felügyelte, hogy mindent az Omega által kiadott szabályok szerint csináljunk. Az erősítésben az volt a lényeg, hogy kis súllyal, nagy ismétlésszámmal dolgozzunk. 


Az órákat mindig közös hasazással zártuk. Motivált bennünket, hogy az edzéseket hétről hétre egyre jobban bírtuk. A következő hónapokban továbbra is kondizni fogunk, hogy a legközelebbi versenyre bomba formában legyünk. 


Szerintem jó úton haladunk!;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése