2014. január 30., csütörtök

Mit jelent a Sharks Ladies tagjának lenni?


Szinte az elsők között csatlakoztam a Sharks Ladieshez 2013 elején. Ekkor alig volt néhány tagja a csapatnak, és heti egyszer edzettünk.

Időközben újabb és újabb tagok csatlakoztak hozzánk, és sajnos a régiek közül - az érettségihez vészesen közeledők - kiléptek. Egy év alatt viszont véglegesen kialakult  „A NAGYCSAPAT”. Ezt a csapatot névszerint Sharks Captain Fafa, Sharks Co-Captain Esztella, Sharks Teacher Eszti, Sharks Niki, Sharks Nina, Sharks Noémi, Sharks Berta, Sharks Patti, Sharks Tami, Sharks Evelin, Sharks Fanni, Sharks Laura, és az, akinek a legtöbbet köszönhetjük: Sharks Coach Andi alkotja.


Az egy év alatt bizony sok minden változott. A kezdetben csapattagokként, később barátokként találkozó emberekkel ma már szinte igazi családot alkotunk anyukával, és tizenkét tesóval.:) Nem volt nehéz ennyire hamar megismerni egymást, összebarátkozni, hiszen a heti egy edzés helyett ma már heti 6 órában koptatjuk együtt a cipőnket.

Ami talán a legjobban összeköt bennünket nem maga a tánc, hanem a tánc által elért közös eredmények, elismerések. Egy versenyre készülős cikkben olvashattátok hogyan edzünk, de abból a cikkből kimaradt, hogy a kemény gyakorlatokat bizony gyakran a szórakozás kíséri. Ez teszi könnyebbé a koncentrálást. Amikor szombatonként a harmadik órában járunk, és már mindenkinek fáj mindene és fáradt, Sharks Niki biztos, hogy bedob egy poént, amitől tíz percig meg sem tudunk szólalni. De a nevetés az, ami feltölt energiával, és megújulva folytatjuk az edzést!

Nem csak az edzések hoznak bennünket közelebb egymáshoz, hanem az edzőtermen kívüli programok is. Ezekből egyre többet szervezünk!:) Legyen szó vacsoráról, AVON konferenciáról vagy csupán egy egyszerű busz útról, a jó hangulat garantált!

Az utolsó meccs szezon is nagyon tetszett a csapatnak. A hétvégi meccseket egyre jobban vártunk, és egyre jobban felkeltette az érdeklődésünket az amerikai foci. Nem
csak a szurkolást, hanem magát a játékot is élveztük, együtt izgultunk a fiúkkal. Alig bírunk várni a következő szezonig!:)


Hihetetlenül gyorsan eltelt ez az első év, és nagyon büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk. Bízunk benne, hogy a csapat a továbbiakban is megtartja a jókedvét és azt a hatalmas energiát, amit eddig is beleadtunk abba, hogy ez az egyesület létrejöhessen. Remélem, hogy az elkövetkezendő évek során újabb és újabb sikereket érhetünk el, és ami a legfontosabb, hogy EGYÜTT! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése